Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kehidupan adalah sesuatu yang sangat indah. Hargailah setiap detik dalam hidup kita..

Monday, May 9, 2011

PERTANDINGAN BLOG PALING POPULAR

Views



Assalamulaikum kepada rakan2 blogger skalian.. korang nk famous x?? di sini iqa nk ajak anda join pertandingan blog paling popular.. mne tahu ada rezeki anda untuk menang dan menjadi popular. selain tu korang juga boleh menambahkan senarai follower anda.

hadiah yg disediakan agak menarik juga. walaupun xberapa lumayan tp kira ok lah. spe nk bg duit kat kita dengan mudah kan??? lagipun dgn menyertai aktiviti seperti ini kita dapat menjalinkan persahabatn dgn para blogger yang ada kat Malaysia ni.. dapatlah kita menjalinkan ikatan ukhwah sesama kita kan..

apa lagi??? jangan lepaskan peluang keemasan ini. syuhlah kita same2 join contest blog paling popular ni... di bawah adalah senarai kategori blog2 yang d pertandingkan..

Senarai Hadiah Terkini Pertandingan Anugerah Blog paling popular adalah seperti berikut:
Tempat Pertama : RM500
Tempat Kedua : RM300
Tempat Ketiga : RM200
Blog Kategori Agama dan Pendidikan Popular : RM100
Blog kategori Peribadi Popular : RM100
Blog Kategori Kesihatan Dan Alam Sekitar : RM100
Blog Kategori Kecantikan dan Penampilan Diri Popular : RM100
Blog Kategori keusahawanan Dan Pelaburan Popular : RM100
Blog Kategori Masakan Popular : R100
Blog Kategori Isu Semasa Dan Hiburan Popular : RM100
Blog Kategori Pendidikan Popular : RM100
Blog Kategori Robot Dan Teknologi Popular : RM100
Blog Kategori Hobi dan Percutian : RM100
Anugerah Banner Paling Menarik : RM200
Hadiah Bonus:
30 Hadiah Misteri menanti pemenang yang berjaya mendapat undian 30 teratas

kata ENCIK ANWAR( selaku penganjur pertandingan ini) beliau menyatakan hadiah mungkin bertambah dari masa kesemasa jika ada lagi penaja yang sudi menganjurkan pertandingan ini.. so tunggu apa lagi??? jomlah join contest ni... caranya mudah je.. tekan banner pertndingan blog di atas dan ikot cara yg Encik Anwar tunjukkan k..

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Iqa!Like Kalau Suka!

4 Gadis & Teruna Yang Sudi Komen Blog Iqa:

cayob said...

waaaa banyaknya hadiah....
Alang-alang saya dah datang, nak jemput awk...datanglah p rumah...:)
Kalau sudi kunjung2 sya di blog yang tak seberapa ini.........

http://cayob.blogspot.com/

iqa zulaika said...

thanks coz sudi kunjung blog sy..
blog awk pun menarik gk..
pe lgi, joinlah pertandingan ni ok..

Izza Sakura said...

WAH BEST GAK EH..

Izza Sakura said...

WAH BEST GAK EH..

Copyright@Segala Yang Tercatat Adalah Hak Milik Iqa Zulaika