Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kehidupan adalah sesuatu yang sangat indah. Hargailah setiap detik dalam hidup kita..

Saturday, April 23, 2011

saya dah dapat sijil kursus khawin

Views
yeay, sy da dapat sijil kursus khawin.. so lepas ni sya da xperlu nk pergi lagi.. actually kursus khawin best sgt.. rasanya nk pergi wat kali ke dua.. ehehehe.. actually iqa xda pakwe lagi ok.. bukan memilih, tapi xda org nk kat sy.. serius, sy xbohong.. maybe bab sy hodoh n xcantik kot.. sbb tu la xda org nk kat sy.. xpela sy redha sume tu..( tetibe touching lak aq nie).. hehehe.. gurau jew r.. actually iqa nk tumpu study dulu.. xmau la bercinta di usia muda ni.. iqa nak enjoy dulu hidup ni.. xpuas lagi.. iqa xkse terikat dengan mana2 lelaki.. iqa rimas sgt.. saya ske hidup single.. ( tapi bukan best sangat pun idop single ni).. tgk membe ada kekasih, kejap hepi kejap x.. iqa pun xpaham dgn idop ini.. aqctually iqa xnk putus cinta lagi.. perit oooo putus cinta nie.. u all pun pernah gk an putus cinta ni.. so ley join iqa la nie kiranya... ehehehe.... klau u all di luar sana bernasib sperti iqa ley kita bertukar2 citer ni.. sharing is sharing iqa.. actually iqa ni gile2.. dak junior iqa ckp "akak ni slalu happy je. xpernah sediy ke??". ehem, actually iqa sediy dalam hati je.. iqa bukan jenis suke tunjuk muka sediy. iqa nk org tgk iqa hepi je.. barulah best idop ni.. wat apa nk sediy2?? buang air mata jew an, an, an... senyum sokmo k..:)
Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Iqa!Like Kalau Suka!

4 Gadis & Teruna Yang Sudi Komen Blog Iqa:

PUTERI NATASSIA said...

singgah petang di sini :)
wahh best nyer dah dapat sijil kursus kahwin .
pasnie , da boley kahwin dah la nie ye :)

iqa zulaika said...

hehe.. cm ne nk khawin..
pkwe pun xda..:)

PUTERI NATASSIA said...

hehe xpe , jodoh tak ke mane .
dah sampai seru nnti , mesti datang punyer ~

iqa zulaika said...

hehe.. thanks awk pun sme ok..
khawin jgn lupe jempot lak..:)

Copyright@Segala Yang Tercatat Adalah Hak Milik Iqa Zulaika