Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kehidupan adalah sesuatu yang sangat indah. Hargailah setiap detik dalam hidup kita..

Sunday, September 30, 2012

IZWAN AZIR SALLEH... BILA LA KAU MAHU MELAMARKU..

Views
                                                        ASSALAMUALAIKUM...


                                                                     

Baca tak tajuk di atas tu??? Saje je iqa nak kasi gempak... Hehe.. Hidup tanpa kontroversi amat membosankan bagiku... ( aleh, baru je tadi taip entry pasal haku tak suka jadi pemes. Sekarang lain pulak.. hehe).. Actually iqa minat sangat dengan izwan azir salleh ni. Korang tentu kenal kan??? If korang tak kenal psl lelaki idaman iqa nie, iqa nak tanye korang satu soalan cepu mas... 

                                 Korang ada tengok x berita kat tv3 pada pukol 8 malam.. Nah, dia lah yang  baca berita tu. Tapi tak selalu la. Ada hari je yang dia akan baca berita. Tak berapa nak pastilah  dia baca berita hari apa.. Kalau tak silap hari jumaat kot... 

Nak tahu  tak, iqa akan tengok berita time dia je yang baca berita. Memilihkan haku ini. Tapi tengok mood la, kalau ABANG IZWAN tak baca berita pun, iqa still akan tengok berita gak. Yela iqa pun nak tahu isu semasa gak. Kdg2 berangan baca  berita di samping abg izwan... (cita2 iqa pun nak jadi pembaca berita tau.. korang xtau betapa petahnya iqa kalau berckp..)  Mcam merpati dua sejoli an.. Hahaha.. (Sudah parah tahap perasanku ini.. hehe)..

Korang tentu nak tahu kan kenapa iqa amat tergila2 kan beliau???? Meh iqa ceritakan...


Pada suatu hari, sedang haku berada di depan tv untuk melihat berita.... Secara tiba2 haku melihat seorang makhluk Allah yang kacak tersenyum sedang membaca berita.. Betapa kagumnya haku melihat beliau membaca berita. Cara dia berkata2 dan petah dalam menyampaikan berita, membuatku terpegun seketika. Ensemnya dia... Dalam hatiku berkata.'' adakah dia sudah berumah tangga or sudah berpunya???'', 

Fuhhhh... lega rasanya apabila beliau sama sepertiku.. Masih single.. Maksudnya ada cam lah haku untuk mengorat beliau.. Yeayyyy... ( macam ubat gigi cari berus gigi pulak rasanya haku ini)...
Begitu lah kisah di sebalik mengapa iqa amat meminati beliau.. Korang jangan lah percaya pulak dengan cerita di ats yew.. Haku gurau je.Haku pun lupe macam mana haku minat kat dia... Haha.. Korang da kena tipu.. pdn muka,, heheh.. Meh iqa cerita yang betul yew..Jangan mara...


 Sebelom ni iqa ada dengar tau pasal abg izwan ni nak berumah tangga. Iqa pun post lah kat wall abg izwan. Bunyinya macam nie.'' iqa dgr abg ank kawen. Tahniah yew di ucapkan kepada abg izwan. Semoga abg izwan bahagia hingga ke anak cucu",... Padahal dalam hati rasa sediy je. Pastu abg izwan reply tau. Tak sangka dia sudi reply comment iqa. Dia ckp, '' InsyaAllah, terima kasih sebab doakan abg'',... Walaupin pendek, tapi amat bermakna bagiku.. Kau adooo??? heheh

Tapi sekrang iqa pun tak tahu status dia. Da tak berapa amik tahu sgt lepas iqa ada blog ni.. I love my blog!!! Kepada sesiapa yang meminati abg Izwan ku itu, tolonglah. Jangan cuba rampas kebahagian kami. Jangan rampas dia dari haku. Haku amat meminatinya. Tolonglah jangan rampas dia dari haku.. hehe.. sebelom haku mengarut lagi, haku mau chow la. Nnti haku meroyan lagi kan padah jadinya. Thanks kepada korang yang sudi baca catatan burukku ni... 

Bubbyeeeee.. Kim salam haku kepada mak, abah, abg adik n kakak korang yew....

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Iqa!Like Kalau Suka!

2 Gadis & Teruna Yang Sudi Komen Blog Iqa:

Miss Ashu (^_^) said...

He's already married to an army captain this month =)

Anonymous said...

Satu kuliah d uia dulu dgn dia

Copyright@Segala Yang Tercatat Adalah Hak Milik Iqa Zulaika